АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ ИТРАНС - КАЗАНЛЪК

 
АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ ИТРАНС - КАЗАНЛЪК

Начало
За нас
Преводи
Езици
Цени и срокове
ИСПАНСКИ ЕЗИК
ИТАЛИАНСКИ ЕЗИК
Легализация
Текстообработка
Информация
Форум
Контакти
Календар



Информация / Важно

20 Септември 07, 11:28 / Автор: ИТРАНС
Регистрация на автомобили внос от Европейския съюз

Необходими документи за регистриране на внесени от чужбина превозни средства

 1. При представяне за регистрация на МПС, собственост на физическо или юридическо лице, придобило собствеността в страна членка на ЕС, да се представят: оригиналното свидетелство за регистрация на автомобила; документ за придобиване на собствеността в чужбина, заедно с официален превод на български език; декларация по образец.

2. При регистрация на МПС, собственост на физическо или юридическо лице, закупило автомобила на територията на България от фирма, осъществяваща дейност по внос и продажба на МПС, да се представят: оригиналното свидетелство за регистрация на автомобила в страна-членка на ЕС; документ за придобиване на собствеността в България; декларация по образец, попълнена от юридическото лице, закупило автомобила в чужбина. Не се изисква представяне на документ за придобиване собствеността на автомобила в чужбина.

3. Не се изисква официален превод на български език на оригиналните чуждестранни свидетелства за регистрация, които са по европейски образец и съдържат същата информация, каквато се съдържа в новото българско свидетелство за регистрация, отговарящо на всички изисквания на ЕС.

http://www.mvr.bg


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0112